Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Kategorije

BRIGGS & STRATTON® PRIPOROČILA ZA RAVNANJE Z GORIVOM

Briggs & Stratton predstavlja novo izboljšano verzijo osvežilca goriva Fuel Fit®, ki gorivo ohranja sveže in varuje motor bolj kot kadarkoli prej.

Osvežilec goriva Fuel Fit® ne le da ohranja uplinjač čist za lažji zagon motorja, ampak sedaj varuje tudi proti korozivnim učinkom etanola in ob tem zagotavlja svežino goriva do 3 let.

OHRANITE SVOJE GORIVE ZDRAVO

V gorivo primešan etanol privlači na sebe vlago in lahko deluje korozivno na dele motorja. Etanol se hitro veže z vlago v zraku in tako ustvari zmes etanola in vode, ki je zelo korozivna na dele v motorju. Prav tako začne gorivo razpadati takoj potem, ko ga natočimo. Ustvarijo se razne obloge, ki onemogočajo prehodnost, mašijo cevi in dele vplinjačev, kar povzroča težave pri zagonu, slabšo učinkovitost motorja, pregrevanje in puščanje goriva.

Na novo razvit napreden Fuel Fit® ‘trojni antioksidant’ je formulacija z naprednimi sestavinami, ki varujejo vaš motor z najnovejšo tehnologijo:

Antikorozijsko sredstvo ustvari zaščitni film na kovinskih delih proti škodljivim učinkom zmesi etanola in vode.
Aktivne snovi detergenta preprečujejo ustvarjanje oblog na delih motorja.
Deaktivatorji kovine, onemogočajo kemične reakcije, ki jih povzročajo odpadki kovine v gorivu.


Osvežilec goriva Fuel Fit® varuje vaš motor in ohranja gorivo sveže do 3 leta, tudi v daljšem času shranjevanja - izdelano je za vrtne stroje sezonskega značaja. Na voljo v 100 ml in 250 ml dozi. 100 ml doza osvežilca goriva Fuel Fit® ustreza za do 10 litrov neosvinčenega goriva.

Osvežilec goriva Fuel Fit® 100 ml - klikni za nakup

Osvežilec goriva Fuel Fit® 250 ml - klikni za nakup