Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Kategorije

Pravno obvestilo

AVTORSKE PRAVICE

Avtorske pravice © 2004 - 2024 Opara Darko s.p. Vse pravice pridržane.

Dokumenti, objavljeni na spletnih straneh podjetja OPARA - proizvodnja, servis, trgovina; Darko Opara s.p. so lahko reproducirani le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

Na podlagi Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah (ZASP) je podjetje Darko Opara s.p., imetnik materialnih avtorskih pravic nad avtorskimi vsebinami v najširšem pomenu (grafičnimi elementi, fotografijami, oz. drugimi predstavitvami besedila, komentarji), posredovanimi na teh spletnih straneh. To pomeni, da je dano le na vpogled obiskovalcu teh spletnih strani in da je brez pisnega dovoljenja podjetja Darko Opara s.p., prepovedano vsakršno kopiranje, prepisovanje, razmnoževanje in kakršno koli posredovanje, deljenje in razširjanje le-tega.

Darko Opara s.p. se bo na vse načine trudil, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na teh spletnih straneh, vendar Darko Opara s.p. ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Darko Opara s.p. niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

OSEBNI PODATKI

Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, kateremu posvečamo izredno skrb in pozornost. Poskrbimo, da so vse zahteve ne samo dosežene, ampak jih, če se le da, presežemo, saj se zavedamo občutljive narave tega področja.

Upravitelj spletne trgovine OPARA je Darko Opara s.p., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja spletne trgovine OPARA zbira naslednje uporabnikove podatke:

    ime in priimek,
    naslov in kraj bivanja,
    naslov elektronske pošte (tvoje uporabniško ime),
    kontaktno telefonsko številko,
    geslo v šifrirani obliki,
    ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce v spletni trgovini OPARA.

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko spletna trgovina OPARA shrani tudi nekatere trajne piškotke, to so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje ob naslednjem obisku), ocene artiklov (da veste, katere artikle ste že ocenili) ter štirje piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta).

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku spletne trgovine OPARA shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

Upravitelj spletne trgovine OPARA lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz.

Upravitelj spletne trgovine OPARA podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi bomo zaupali uporabnikov naslov za dostavo in kontaktno telefonsko številko. Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih spletna trgovina OPARA zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov spletne trgovine OPARA.

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na info@opara.si

Opara Team 2004-2024